Apparaten en accessoires
Traditional gravy
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
12 portions
Ingrediënten
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
88 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
167.8 kJ /
40 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Hollandaise sauce
15min
Coleslaw
10min
Boiled eggs
20min
Whipped cream
15min
Mushroom sauce
20min
Meatloaf with onion gravy
1u. 30min
Apple and sage stuffing
10min
Simple gluten free herb gravy
20min
Corned beef with mustard sauce
1u. 30min
Tomato pasta sauce
40min