Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 88 mg
Alternatieve recepten
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2h 30min
Boiled eggs
20 min
Peppercorn sauce
20 min
Diane sauce
20 min
Mushroom sauce
20 min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Apple and sage stuffing
10 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Boiled rice
25min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min