Apparaten en accessoires
Traditional gravy
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
12 portions
Ingrediënten
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
88 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
167.8 kJ /
40 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Aussie meat pies
2u.
Apple and sage stuffing
10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Whipped cream
15min
Classic beef burgers
1u.
Mushroom sauce
20min
Satay sauce
15min
Meatloaf with onion gravy
1u. 30min
Pea and ham soup
2u. 20min
Diane sauce
20min
Cheese and bacon cob loaf
1u. 20min