Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Voeding
- per 430 g
- Calorieën
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 83.5 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 17.9 g
- Natrium
- 678.3 mg
Alternatieve recepten
Rosemary salt
24h 5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Pizza bianca
40min
Beer and chilli peanut clusters
1 godz. 25 min
Herb and garlic dip
10 Min
Vegetable stock paste
30min
Pizza bianca
40min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15 min
Mexican stack
45 Min