Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Voeding
- per 430 g
- Calorieën
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 83.5 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 17.9 g
- Natrium
- 678.3 mg
Alternatieve recepten
Rosemary salt
24u. 5min
Pizza bianca
40 min
Herb and garlic dip
10min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30 min
Brazilian cheese puffs
20min
Chunky basil pesto dip
10min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min