Capsicum and sun-dried tomato dip

Capsicum and sun-dried tomato dip

4.9 514 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
430 g

Ingrediënten

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • garlic clove
    1
  • sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
    100 g
  • red capsicum deseeded and cut into quarters
    ½
  • raw unsalted cashews
    120 g
  • olive oil
    20 g
  • white vinegar
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 430 g

Natrium 678.3 mg
Eiwitten 47.6 g
Calorieën 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
Vetten 83.5 g
Vezels 17.9 g
Verzadigd vet 17.4 g
Koolhydraten 98.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...