Apparaten en accessoires
Capsicum and sun-dried tomato dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
430 g
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained100 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters½
-
raw unsalted cashews120 g
-
olive oil20 g
-
white vinegar10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 430 g
Natrium
678.3 mg
Eiwitten
47.6 g
Calorieën
5211.3 kJ /
1245.5 kcal
Vetten
83.5 g
Vezels
17.9 g
Verzadigd vet
17.4 g
Koolhydraten
98.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Herb and garlic dip
10min
Chunky basil pesto dip
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Zucchini slice
45min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Taco seasoning
5min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Dukkah
25min