Apparaten en accessoires
Capsicum and sun-dried tomato dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
430 g
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained100 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters½
-
raw unsalted cashews120 g
-
olive oil20 g
-
white vinegar10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 430 g
Natrium
678.3 mg
Eiwitten
47.6 g
Calorieën
5211.3 kJ /
1245.5 kcal
Vetten
83.5 g
Vezels
17.9 g
Verzadigd vet
17.4 g
Koolhydraten
98.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Zucchini slice
45 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Mexican stack
45 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min