Butternut and bacon macaroni cheese

Butternut and bacon macaroni cheese

4.5 375 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • butternut pumpkin cut into pieces (1 cm)
    500 g
  • shortcut bacon rashers cut into pieces (2 cm)
    150 g
  • oil for drizzling
  • salt plus extra for seasoning
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    250 g
  • water
    1000 g
  • macaroni pasta
    300 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • salted butter
    50 g
  • milk
    500 g
  • plain flour
    50 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • paprika plus extra for sprinkling
    ½ tsp
  • dried thyme
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1798.7 mg
Eiwitten 25.8 g
Calorieën 2462.8 kJ / 586.3 kcal
Vetten 29.4 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 15.5 g
Koolhydraten 52.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...