Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb butter
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 fresh basil leaves
- 600 g pure cream
- 500 g water, chilled
Bread
- 450 g water, lukewarm
- 1 tbsp dried instant yeast or 40 g fresh yeast, crumbled
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 750 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389.1 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 311.6 mg
In Collecties
-
Stack up the savings 110 recepten, Australië en Nieuw-Zeeland
-
The Basic Cookbook 183 recepten, Australië en Nieuw-Zeeland
-
The Basic Cookbook 120 recepten, Australië en Nieuw-Zeeland
-
Thermomix® Everyday 68 recepten, Australië en Nieuw-Zeeland
-
Thermomix® Sensor (Bread, cakes and more) 66 recepten, Australië en Nieuw-Zeeland