Apparaten en accessoires
Beef and mushroom stroganoff
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
463.8 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Vetten
23 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Complete layered meals
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1u. 50min
Lamb and fennel ragu
4u. 35min
Chinese pork with vegetables
1u. 20min
Easy lamb hotpot
2u.
Chinese-style chicken
25min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Corned beef with mustard sauce
1u. 30min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min