Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 500 g Savoy cabbage, leaves finely shredded
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g brown onion, cut into wedges ( approx. 4cm)
- 30 g oil
- 350 g beef fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- 350 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 463.8 mg
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chunky bolognese
50min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Chicken teriyaki
20 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Fruity dream (TM6)
10min