Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 500 g Savoy cabbage, leaves finely shredded
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g brown onion, cut into wedges ( approx. 4cm)
- 30 g oil
- 350 g beef fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- 350 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 463.8 mg
Alternatieve recepten
Custard (TM6)
15 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Chunky bolognese
50 min
Chicken teriyaki
20 Min
Chicken chasseur
1h 50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min