Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 500 g chicken breast fillets, cut into pieces (2 cm)
- 50 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- fresh crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.4 kJ / 396.1 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1101.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chunky bolognese
50 min
Sticky sesame chicken
40 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Tuna mornay
45 min
Beef ragu
1h 25 min
Aussie potato salad
1h 30 min
Vegetable stock paste
30 min
Apricot chicken risotto
30 min