Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 500 g chicken breast fillets, cut into pieces (2 cm)
- 50 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- fresh crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.4 kJ / 396.1 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1101.3 mg
Alternatieve recepten
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Chunky bolognese
50min
Apricot chicken risotto
30 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Beef ragu
1h 25 min