Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for brushing
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 250 g jasmine rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into thin slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, trimmed
- 1 egg
- 3 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tsp paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 20 g sweet chilli sauce
- 60 g tomato sauce (see Tips)
- 30 g brown sugar
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 20 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Eiwitten
- 45.9 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2303.9 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50min
Apricot chicken risotto
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
LCHF chicken Kyivs
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Sweet and sour pork
40min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Beef ragu
1h 25min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Asian-style pork noodles
1h