Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.2 kJ / 545.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 668.5 mg
Alternatieve recepten
Fruity dream (TM6)
10 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Pizza bianca
40 min
Harlequin custard
10 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Honeycomb
1h 30 min
Bacon with chicken strips
15 Min
Custard (TM6)
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min