Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.2 kJ / 545.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 668.5 mg
Alternatieve recepten
Vegetable stock paste
30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Pizza bianca
40 min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Pot-set plain yoghurt
12h
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min