Apparaten en accessoires
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
13 portions
Ingrediënten
Banana puddings
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
dark brown sugar125 g
-
eggs3
-
milk70 g
-
bananas broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices200 g
-
self-raising flour200 g
-
water500 g
Honey and ginger crème anglaise
-
white sugar55 g
-
ground ginger3 tsp
-
thickened cream500 g
-
honey80 g
-
egg yolks (approx. 6 eggs)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
146.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1643.4 kJ /
391.3 kcal
Vetten
25.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
15.2 g
Koolhydraten
35.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Matt Sinclair
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Family chicken galette
1u. 55min
Brazilian cheese puffs
20min
Harlequin custard (TM6)
15min
Steamed white chocolate cheesecake
25u. 20min
Brazilian cheese puffs
20min
Homemade Custard
15min
Harlequin custard
10min
White chocolate fudge
3u. 10min
Brunch bread
1u. 15min
Lemon or lime butter
15min
Sticky date pudding
1u. 30min