Vegetable stock paste

4.9 1.7K beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
800 g

Ingrediënten

  • celery stalks trimmed, cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    2
  • brown onion cut into halves
    1
  • fresh tomato cut into halves
    1
  • zucchini cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaf (optional)
    1
  • fresh basil leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • olive oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 g

Natrium 1460.4 mg
Eiwitten 0.2 g
Calorieën 37.8 kJ / 9 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 1.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...