Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 20 g butter
- 500 g pumpkin, peeled, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 500 g water, adjust to taste
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 30 g pouring (whipping) cream (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632.2 kJ / 150.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 335.5 mg
Alternatieve recepten
ANZAC biscuits
40 min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Zucchini slice
45 Min
Boiled rice
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Tuna mornay
45 Min
Banana bread
1hod. 50min
Shepherd's pie
55 min
Mushroom risotto
30 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Mashed potatoes
40 min