Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork loin steaks, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 20 g sesame oil
- 20 g peanut oil
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)
- 100 g fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices
- 15 g caster sugar
- 20 g soy sauce
- 35 g oyster sauce
- 15 g rice wine vinegar
- sea salt, to taste
- 8 - 10 leaves iceberg lettuce
- 1 bunch fresh mint (see Tips)
- 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1940.2 kJ / 375.7 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 849.3 mg
Alternatieve recepten
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Chicken teriyaki
20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Hoisin pork bowl
30min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Thai beef salad
1h 15min
Coconut poached chicken salad
45min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Wonton soup (pork)
45min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min