Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g roasted salted peanuts
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices (2 mm)
- 100 g hoisin sauce
- 1300 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 ½ tsp salt, plus extra to season
- 200 g broccoli, broken into small florets
- olive oil, for frying
- 500 g pork mince
- 1 - 2 tsp sambal oelek
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 100 g), cut into thin strips (5 mm)
- 1 carrot (approx 150 g), cut into julienne slices (2 mm)
- ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped
- 4 sprigs fresh mint, leaves only, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522.3 kJ / 600.6 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1664.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min.
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min.
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Asian-style pork noodles
1h
Sticky chicken
24h 35min
Korean beef bowl
1h 10 min.
Coconut poached chicken salad
45min
Turkey taco salad bowl
15min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Warm satay chicken salad
55min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min