Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
Alternatieve recepten
Sticky sesame chicken
40 Min
Sticky chicken
24h 35min
Asian-style pork noodles
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Red pesto chicken salad
35min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
LCHF chicken Kyivs
40 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min