Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken katsu curry
- 25 g vegetable oil
- 3 garlic cloves
- 120 g onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp curry powder
- 125 g plain flour
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 20 g honey
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- 100 g panko breadcrumbs
- 1 egg
- 2 chicken breast fillets
Steamed rice
- 350 g short grain rice
- 900 g water
- 1 tsp sea salt
- vegetable oil, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5199.5 kJ / 1238 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 113.9 g
- Vetten
- 62.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1465 mg
Alternatieve recepten
Nasi goreng
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Meatball subs
55min
Korean fried chicken
4 Std.
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min