Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken katsu curry
- 25 g vegetable oil
- 3 garlic cloves
- 120 g onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp curry powder
- 125 g plain flour
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 20 g honey
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- 100 g panko breadcrumbs
- 1 egg
- 2 chicken breast fillets
Steamed rice
- 350 g short grain rice
- 900 g water
- 1 tsp sea salt
- vegetable oil, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5199.5 kJ / 1238 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 113.9 g
- Vetten
- 62.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1465 mg
Alternatieve recepten
Asian-style pork noodles
1h
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Lamb sausage ragu
30 min
Meatball subs
55 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4h
Hoisin pork bowl
30 min
Nasi goreng
40 min