Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 63.5 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1674.9 mg
Alternatieve recepten
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Tandoori chicken
45min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Southern-style chicken
40 Min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min