Apparaten en accessoires
Korean beef bulgogi (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1411.3 mg
Eiwitten
30.1 g
Calorieën
1811.5 kJ /
433 kcal
Vetten
27 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
17.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Ginger Scallion Fish Slices
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Pad kra pow
45 Min