Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1411.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Chicken and Chinese Sausage Rice
50min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Pad kra pow
45min
Chicken teriyaki
20 Min