Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1411.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min