Korean beef bulgogi (TM6)

Korean beef bulgogi (TM6)

4.7 183 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
    500 g
  • piece fresh ginger
    4 cm
  • garlic cloves
    4
  • brown sugar
    40 g
  • soy sauce
    50 g
  • chilli broad bean paste (see Tips)
    70 g
  • sesame oil
    20 g
  • peanut oil
    40 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
    1
  • sesame seeds to garnish
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1411.3 mg
Eiwitten 30.1 g
Calorieën 1811.5 kJ / 433 kcal
Vetten 27 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...