Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1248.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy beef curry
1h 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Chicken in chipotle sauce
40min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Korean fried chicken
4h
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min