Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1248.4 mg
Alternatieve recepten
Indonesian yellow spice paste
40min
Smash burger taco
40min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Chicken laksa
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sticky sesame chicken
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min