Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 60.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1658.8 mg
Alternatieve recepten
Korean bao beef sliders
2h 10min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Chicken laksa
30min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Creamy beef curry
1h 15 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Korean fried chicken
4h
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min