Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 60.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1658.8 mg
Alternatieve recepten
Chinese-style chicken
25min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Krispy fried chicken
25min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Tandoori chicken
45min
Korean fried chicken
4 Std.
Sticky sesame chicken
40min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 Std. 15 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Chicken laksa
30min