Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 2 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp sesame oil
- 2 tsp cornflour
- 250 g flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)
- 150 g brown onion, cut into thin slices
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 - 2 pinches salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g fresh chives, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8299.9 kJ / 1976.2 kcal
- Eiwitten
- 101.9 g
- Koolhydraten
- 279.6 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 16.4 g
- Natrium
- 3952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Sticky sesame chicken
40min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sweet and sour pork
40min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken teriyaki
20min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Nasi goreng
40min