Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 2 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp sesame oil
- 2 tsp cornflour
- 250 g flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)
- 150 g brown onion, cut into thin slices
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 - 2 pinches salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g fresh chives, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8299.9 kJ / 1976.2 kcal
- Eiwitten
- 101.9 g
- Koolhydraten
- 279.6 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 16.4 g
- Natrium
- 3952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky sesame chicken
40min
Chicken teriyaki
20min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Stir-fry beef bowl
35min
Honey BBQ Chicken
1h
Asian-style pork noodles
1h
Nasi goreng
40min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Sweet and sour pork
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min