Apparaten en accessoires
Cha gio (spring rolls)
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
18 portions
Ingrediënten
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
237.2 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
396.5 kJ /
94.4 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegetable spring rolls
1 godz. 10 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Pretzels
1 godz. 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Naan bread
2 godz. 40 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Pizza dough
1 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min