Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 331.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Mini chicken pies
1h 20min
Rosemary meat pies
3h 30min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Pizza log
1 godz. 55 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 godz. 5 min
Pork belly with spring onions
1sa 10 dk
Cha gio (spring rolls)
55 min