Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 331.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk corn cakes
25 Min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Turmeric fried chicken
13h 10 min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Mini chicken pies
1 Std. 20 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Cha gio (spring rolls)
55min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min