Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 331.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Little lasagne cups
2h 50min
Honey BBQ Chicken
1h
Meatball subs
55 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Pan-fried pork buns
2h
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Turmeric fried chicken
13h 10min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min