Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 275.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Wonton wrappers
55min
Wonton soup
1 Std.
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Beef buns
50min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Wonton soup (pork)
45min