Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1597.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gozleme
1 godz. 40 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Pork and prawn dumplings
55 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4sa 35 dk
Char siew sauce
10 min
Prawn wontons
2 godz.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Cha gio (spring rolls)
55 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wonton soup (pork)
45min
Portuguese-style custard tarts
40min