Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1597.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1 Std. 15 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Green onion flatbreads
55 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Cha gio (spring rolls)
55 Min