Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1597.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wonton soup
1h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Gozleme
1h 40min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Fresh pasta dough
1h
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4sa 35 dk
Wonton wrappers
55 Min
Pad see ew
30 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h