Apparaten en accessoires
Teriyaki salmon bao
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
1597.6 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1898.6 kJ /
452 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
59.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply Delicious
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hollandaise sauce
15min
Pork and prawn dumplings
55min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2u. 30min
Thai noodle and seafood salad
50min
Pork san choy bau
25min
Asian master stock
1u. 45min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Teriyaki salmon bowl
1u. 15min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1u.