Teriyaki salmon bao

Teriyaki salmon bao

4.7 53 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 portions

Ingrediënten

Dough
  • olive oil
    2 tbsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    2 tbsp
  • baker's flour
    300 g
  • warm water
    170 g
  • salt
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
Salmon
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • soy sauce
    100 g
  • mirin (see Tips)
    120 g
  • honey
    50 g
  • skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
    2
  • hot water
    700 g
  • baker's flour for dusting
  • Lebanese cucumber cut into matchsticks
    ½
  • fresh coriander leaves only
    6 sprigs
  • spring onions/shallots cut into long, thin slices
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 1597.6 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1898.6 kJ / 452 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 59.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...