Apparaten en accessoires
Salted caramel soufflés
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
191.1 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
804.3 kJ /
191.5 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Cherry delight
15min
Pineapple passionfruit tart
4u. 30min
Chocolate fondants
30min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Crème brûlée
7u.
Bread and butter pudding
1u. 15min
Béarnaise sauce
10min
Mango pudding
12u. 15min
Pineapple buns
9u. 50min
Mussels in coconut milk
25min
Lime meringue tartlets
2u. 40min