Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- salted butter, for greasing
- 8 tsp white sugar
- 150 g milk
- 20 g gluten free cornflour
- 150 g tinned caramel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs, room temperature, separated
- ¼ tsp sea salt flakes
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 191.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 Min
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Chocolate Frangelico® gelato
28 Std.
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Chocolate fondants
30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Black forest pudding
1h 15min
Honey crème caramels
25h 55min
Chocolate mousse soufflés
55min
Steamed orange puddings
1h 25min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Crème brûlée
7h