Apparaten en accessoires
Salted caramel soufflés
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
191.1 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
804.3 kJ /
191.5 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chilli lime sauce
5min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Honey crème caramels
25h 55min
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Prawn and mushroom crepes
50min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min