Apparaten en accessoires
Curry lamb soup (TM5)
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2050.9 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Mexican scrambled eggs
20min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Layered lamb curry
1h
Coconut lamb curry
2h
Quick chicken curry
35min
Nasi goreng
40min