Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 2050.9 mg
Alternatieve recepten
Quick massaman beef curry
40min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Beef rendang
1h 55 min
Thai green chicken curry
30min
Quick chicken curry
35min
Prawn and chicken laksa
40min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Coconut lamb curry
2h
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min