Apparaten en accessoires
Curry lamb soup (TM5)
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2050.9 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Curry lamb cutlets
1u.
Bread bowl chicken stew
3u. 45min
Beef rendang
1u. 55min
Prawn noodle curry
10min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3u. 15min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Curry lamb soup (TM6)
5u. 10min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1u.
Lime and chilli corn
40min
Pasta with tuna
30min
Nasi goreng
40min