Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 2050.9 mg
Alternatieve recepten
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Chicken chasseur
1hod. 50min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Beef and beer pie
1hod. 40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Chicken korma with cashews
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Irish lamb stew
6h 20min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min