Apparaten en accessoires
Curry lamb soup (TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2050.9 mg
Eiwitten
48.1 g
Calorieën
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Lamb biryani with vegetable curry
1u. 30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Curry lamb soup (TM5)
5u. 10min
Steamed rice
25min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Beef and beer pie
1u. 40min
Piri-piri spatchcock chicken
1u. 30min
Chilli and garlic prawns
1u. 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min
Mashed potatoes for two
30min