Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 2050.9 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Quick massaman beef curry
40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Quick chicken curry
35min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min