Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1382.3 mg
Alternatieve recepten
Wonton soup
1h
Pork san choy bau
25 min
Curry laksa
45 min
Miso salmon broth
40 min
Thai beef salad with noodles
1h
Thai noodle and seafood salad
50 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Hong Kong-style roast pork belly
10óra
Pork belly ramen
4h 10min
Wonton soup (pork)
45 min