Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 2008.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Beef ragu
1h 25min
Kung Pao chicken
1h 30min
Thai beef salad with noodles
1h
Chicken in yoghurt
30min
Thai noodle and seafood salad
50min
Southern-style pork and bean casserole
40min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Ginger chicken wings
40min
Thai red pork curry
35 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min