Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 2008.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai green chicken curry
30min
Pork san choy bau
25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Curry laksa
45min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken in yoghurt
30min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Thai chilli chicken and basil
30min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min