Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1542.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian chicken noodle salad
45min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Crispy rice paper rolls
40min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Chicken pad thai
55 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Korean barbecue chicken with rice
45min