Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1542.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style pork noodles
1 Std.
Mexican chicken stew
40min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Korean beef bowl
1h 10min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Curry laksa
45min