Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 - 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 400 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 250 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g dried fusilli pasta or similar short dried pasta
- 150 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm) (optional)
- 70 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2383.5 kJ / 567.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 484.8 mg
Alternatieve recepten
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken and pesto risoni
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min