Apparaten en accessoires
Mac and smoky cheese
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1073.1 mg
Eiwitten
24.9 g
Calorieën
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Vetten
40.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3u. 35min
Crunchy caramel ice cream slice
24u. 35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Easy mac and cheese
40min
Sausage sizzle with beer braised onions
1u. 15min
Poached eggs with hollandaise
40min
Mushroom and bacon pasta
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken picadillo cups
40min
Mini chicken pies
1u. 20min
Rosemary meat pies
3u. 30min
Mac & cheese cups
1u. 15min