Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 744.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chicken stock paste
45min
Meatball subs
55 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Pork meatballs with couscous
50 min
Pastitsio
1h 30min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min