Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 744.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastitsio
1h 30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork meatballs with couscous
50min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Meatball subs
55min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken stock paste
45 min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min