
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 30 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 504.6 kcal / 2119.4 kJ
- Eiwitten
- 42.4 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vezels
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Natrium
- 1186.6 mg