Apparaten en accessoires
Miso fish with Asian greens
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1878.6 mg
Eiwitten
41.1 g
Calorieën
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Vetten
15 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
26.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min