Apparaten en accessoires
Miso fish with Asian greens
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1878.6 mg
Eiwitten
41.1 g
Calorieën
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Vetten
15 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
26.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Teriyaki salmon bowl
1u. 15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Superfood salmon salad
1u. 5min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1u. 5min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Miso salmon broth
40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Goi muc (squid salad)
45min