Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g basmati rice
- 1150 g water
- 1 tsp salt
- 1 carrot, cut into thin slices (approx. 5mm)
- ½ red capsicum, cut into strips
- 1 broccoli (approx. 200 g), cut into florets
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- 4 garlic cloves
- 3 eschalots
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 40 g tamarind paste
- 30 g fish sauce
- 45 g palm sugar
- 2 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1696.8 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1070.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Not quite nasi goreng
45min
Salmon kabsa
40min
Beef and coconut soup
30min
Thai noodle and seafood salad
50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Prawn stir-fry
25 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Baked masala fish
1h 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Thai red pork curry
35 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min