Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g basmati rice
- 1150 g water
- 1 tsp salt
- 1 carrot, cut into thin slices (approx. 5mm)
- ½ red capsicum, cut into strips
- 1 broccoli (approx. 200 g), cut into florets
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- 4 garlic cloves
- 3 eschalots
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 40 g tamarind paste
- 30 g fish sauce
- 45 g palm sugar
- 2 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1696.8 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1070.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Kimchi chicken
35min
Fish with ginger lime sauce
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Thai noodle and seafood salad
50min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Prawn noodle curry
10 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Chicken and almond stir-fry
30min
Linguine with salmon and herbs
25 Min