Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 982.4 mg
Alternatieve recepten
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Salmon en croute
50 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Veal pizzaiola
40 Min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min