Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt, to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto, cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce, trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese, shaved, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3752.8 kJ / 893.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 2869.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min