Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 60 g olive oil
- 200 g dried pappardelle pasta
- 2 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
- 90 g pancetta, cut into pieces
- 40 g pine nuts
- fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4052.4 kJ / 968.6 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 80.3 g
- Vetten
- 62.8 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 384.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Caprese hasselback chicken
40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Sausage ragu with orecchiette
1h