Apparaten en accessoires
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
384.5 mg
Eiwitten
21.9 g
Calorieën
4052.4 kJ /
968.6 kcal
Vetten
62.8 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
80.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken in chipotle sauce
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3u.
Patatas bravas with chorizo
1u. 20min
Pork with black bean sauce
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Tortellini soup
20min
Tandoori chicken wraps
50min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1u.
Sausage ragu with orecchiette
1u.
Asian-style pork noodles
1u.