Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 60 g olive oil
- 200 g dried pappardelle pasta
- 2 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
- 90 g pancetta, cut into pieces
- 40 g pine nuts
- fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4052.4 kJ / 968.6 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 80.3 g
- Vetten
- 62.8 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 384.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Pork meatballs with couscous
50min
Mushroom and bacon pasta
30min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Asian-style pork noodles
1h
Linguine with salmon and herbs
25 Min