Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 60 g olive oil
- 200 g dried pappardelle pasta
- 2 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
- 90 g pancetta, cut into pieces
- 40 g pine nuts
- fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4052.4 kJ / 968.6 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 80.3 g
- Vetten
- 62.8 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 384.5 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Caprese hasselback chicken
40min
Oysters Kilpatrick
15min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Chicken and pesto risoni
35min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Risoni salad with artichoke and feta
25min