Lamb sausage ragu

Lamb sausage ragu

3.0 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fenugreek seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    1 tbsp
  • onion cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)
    250 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)
    500 g
  • cooked pasta of choice
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 708.6 mg
Eiwitten 24.1 g
Calorieën 2048.2 kJ / 489.5 kcal
Vetten 26 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 38.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...