Apparaten en accessoires
Spinach and chorizo filo pies
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
573.6 mg
Eiwitten
15.1 g
Calorieën
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
10.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min