Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle

Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle

4.4 513 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

Chicken
  • chicken breast cut into strips (approx.1 cm)
    700 g
  • lemon juice
    50 g
Spinach and almond pesto
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
    50 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • blanched almonds
    30 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Pasta
  • water
    1200 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt for seasoning
  • ground black pepper for seasoning
  • tagliatelle pasta nests (see Tips)
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 636.6 mg
Eiwitten 58.3 g
Calorieën 3598.3 kJ / 856.8 kcal
Vetten 37.2 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 69.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...