Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Eiwitten
- 63.5 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 380.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Beef stroganoff
35 dk
Meatballs with tomato sauce
40 dk
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 dk
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 dk
Sticky sesame chicken
40 dk
Chicken and warm potato salad
55min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 dk
Asian chicken noodle salad
45 Min
Chicken and pesto risoni
35 dk
Paprika chicken with sour cream sauce
1sa 15 dk