Caprese hasselback chicken

Caprese hasselback chicken

4.0 46 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • boiling water
    1400 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • dried risoni pasta
    250 g
  • chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
    4
  • semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
    18 - 20
  • fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
    100 g
  • ground black pepper to season
  • basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
    2 tbsp
  • asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
    2 bunches
  • cherry tomatoes
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 380.2 mg
Eiwitten 63.5 g
Calorieën 2584 kJ / 615.2 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 54.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...