Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red pesto
- 85 g semi sun-dried tomatoes
- 25 g macadamia nuts (see Tips)
- 20 g olive oil
- 15 g Parmesan cheese (see Tips)
- 1 garlic clove
- 15 g roasted whole red pepper strips
- 1 tsp tomato paste
- 10 - 20 g fresh basil, leaves only
- 10 g pitted Kalamata olives (optional)
- 30 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
Salad
- 500 g baby red potatoes, cut into thick slices (1 cm - see Tips)
- 500 - 700 g chicken breast fillet, cut into cubes (approx. 3 cm)
- 500 g water
- 60 g fresh baby spinach
- 20 g macadamia nuts, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 321.9 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 526.6 mg
Alternatieve recepten
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Sticky chicken
24j 35 menit
Sticky sesame chicken
40 min
Mexican stack
45 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Turkey taco salad bowl
15min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
LCHF chicken Kyivs
40 min