Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red pesto
- 85 g semi sun-dried tomatoes
- 25 g macadamia nuts (see Tips)
- 20 g olive oil
- 15 g Parmesan cheese (see Tips)
- 1 garlic clove
- 15 g roasted whole red pepper strips
- 1 tsp tomato paste
- 10 - 20 g fresh basil, leaves only
- 10 g pitted Kalamata olives (optional)
- 30 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
Salad
- 500 g baby red potatoes, cut into thick slices (1 cm - see Tips)
- 500 - 700 g chicken breast fillet, cut into cubes (approx. 3 cm)
- 500 g water
- 60 g fresh baby spinach
- 20 g macadamia nuts, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 321.9 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 526.6 mg
Alternatieve recepten
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chicken and mango salad
35 dk
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 dk
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken and spinach enchiladas
40 dk
LCHF chicken Kyivs
40 dk
Sticky sesame chicken
40 dk
Warm satay chicken salad
55min
Turkey taco salad bowl
15 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 dk
Paprika chicken with sour cream sauce
1sa 15 dk
Mexican stack
45 Min