Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 657.1 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Creamy coconut chicken curry
30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Caprese hasselback chicken
40min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Beef stroganoff
35min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min