
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 643.7 kcal / 2703.4 kJ
- Eiwitten
- 68 g
- Vetten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vezels
- 6 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Natrium
- 657.1 mg