Apparaten en accessoires
Tandoori chicken wraps
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
chicken tenderloins500 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
natural yoghurt120 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
tandoori paste20 g
-
tortillas4
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Lebanese cucumber (approx.100 g), cut into long thin strips1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
382.9 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
1084 kJ /
258 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
15.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunchbox ideas
27 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Chooky rice
45 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Chicken pad thai
55 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Nasi goreng
40 Min