
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 1 lemon cut into wedges, for serving (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 633.5 kcal / 2661 kJ
- Eiwitten
- 33 g
- Vetten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vezels
- 6 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Natrium
- 577.2 mg