Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 577.2 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Mediterranean pasta salad
50min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
White fish and lemon risotto
30 min
Pasta with tuna
30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min