Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 577.2 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pasta with tuna
30min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Mushroom and bacon pasta
30min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Salmon and fennel risotto
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min