Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1452.4 mg
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min