Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1452.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Quick veggie pasta salad
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min