Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1452.4 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Prawn noodle curry
10 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min