Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 972.2 mg
Alternatieve recepten
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Buffalo chicken wings
45 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Salmon en croute
50 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min