Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 972.2 mg
Alternatieve recepten
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Jambalaya
35 Min
Garlic prawns
25 Min