Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g roasted pine nuts
- 20 g fresh basil, leaves only
- 1 pinch sea salt, to taste
- 500 g water
- 125 g Brie cheese, or Camembert cheese
- 250 g cherry tomatoes, on a vine, or grape tomatoes, on a vine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 261.9 mg
Alternatieve recepten
Cranberry and rosemary chutney
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Carrot, feta and mint salad
40min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Oysters with lime granita
5 Min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chorizo Dip
25 Min
Baked artichoke dip
35min
Almond addiction
1 Std.