Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g roasted pine nuts
- 20 g fresh basil, leaves only
- 1 pinch sea salt, to taste
- 500 g water
- 125 g Brie cheese, or Camembert cheese
- 250 g cherry tomatoes, on a vine, or grape tomatoes, on a vine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 261.9 mg
Alternatieve recepten
Red pesto chicken salad
35 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Beer and chilli peanut clusters
1 Std. 25 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min